fraktfritt över 600 kr
leveranstid 2-6 dagar
trygga betalningar
säker anslutning (ssl certifikat)
100% Ekologiskt Certifierat

                   Om Ekorätt

Vi på Ekorätt erbjuder dig som kund 100% ekologiskt certifierade produkter. Vi vill att du ska känna dig trygg i att det vi säljer är kontrollerat i alla led. Vi är själva certifierade via KIWA. Vi anser inte att mat ska innehålla tillsatser, kemikalier eller raffinerade ingredienser.

Ekorätt AB startade 2012 av de båda vännerna Anette Meijer och Anja Willman. Anette med en bakgrund som projektledare inom livsmedelsindustrin och Anja med sin som kock, bagare och anställd inom hotellbranschen. Vi är ett ungt företag med grundare som har ett passionerat! intresse för mat, hälsa och miljö.

Vi kommer aldrig att tumma på kvalitén när gäller att tillhandahålla produkter som är 100 % ekologiskt certifierade och kontrollerade i alla led.

Vi anser att mat alltid ska vara hållbart producerad, fria från kemikalier, utan onaturliga tillsatser och självklart fritt från genmodifierade organismer (GMO)

Varför välja ekologiskt certifierat?

- Inga kemiska bekämpningsmedel

- Ingen konstgödsel

- Ingen GMO, genmodifierade organismer

- Strikt regelverk för vad som får marknadsföras som ekologiskt

- Säkerheten för dig som konsument att maten du köper följer uppfyller ställda krav ( oberoende kontroller)

- Spårbarhet på varje produkt

. Man får inte marknadsföra livsmedel som ekologiskt om det inte är certifierat. Det vi packar själva har alltid en svensk märkningskod (SE- EKO-01) detta betyder att vi är certifierade enligt Svensk lag. 

 

Information